Anith Aqilah & Teman Lelaki,Pakai Seksi(Gambar)


Anith Aqilah, salah seorang peserta OIAM dan kini giat berlakon dalam drama Kau & Aku Musim Kedua dikatakan sangat seksi di luar sana. Menurut informer, dia pernah nampak kelibat Anith di luar, sangat seksi, dedah sana sini. Tetapi, gambar yang bakal dihidangkan kepada anda selepas ini tidak mempunyai seksi yang keterlaluan, masih boleh dikategorikan sebagai average.

Ada 2 keping gambar, Anith memakai dress warna keemasan menampakkan sisi nakal seorang gadis remaja. Tambahan lagi, susuk tubuhnya yang slim, memang curvy & seksi apabila mengenakan persalinan tersebut, tangkap cintan sekejap.

Walau bagaimanapun, anda harus simpan sahaja impian nak mengorat sebab Anith sudah ada boyfriend. 2 keping gambar Anith bersama teman lelaki, lengkap dengan caption I Love You menjelaskan segalanya.

Tiada cerita panjang lebar mengenai kerjayanya, cuma ramai yang bersetuju dengan pendapat bahawa Anith seorang selebriti yang cute, sedap mata memandang, serta perangai keanak-anakan. Berumur 20, Anith merupakan bekas pelajar St.Mary, seorang gadis melayu kacukan cina. Enjoice Anith Aqilah selepas ini.

>>>ohbulan
Tags: , , ,

About Me

Terima kasih Anda telah membaca tentang Anith Aqilah & Teman Lelaki,Pakai Seksi(Gambar)
Rating: 100% based on 99998 ratings. Review by Blogpenyamun
Ditulis Oleh
Semoga informasi Anith Aqilah & Teman Lelaki,Pakai Seksi(Gambar) memberikan manfaat bagi Anda. Salam Sukses